Tel.: 03 500 99 04
All For Fun BVBA
Contacteer ons
Onze luchtkussens laten u zweven!

Verhuur van luchtkussens in Antwerpen op maat van uw wensen

Een springkasteel  huren is dé beste besteding die u ooit zal gedaan hebben voor op het familiefeest, communie of ander evenement. Het is namelijk niet altijd evident om kinderen bezig te houden tijdens soortgelijke feestjes. Zowel groot als klein zullen letterlijk een gat in de lucht springen als ze het kasteel zien staan…

Wie op zoek is naar een firma die zorgt voor verhuur van luchtkussens in Antwerpen en omstreken zal heel wat aanbieders vinden. Toch is het belangrijk om ook eens de dienstverlening en de kwaliteit van het gehuurde goed te bekijken. Ook de veiligheid mag u niet verwaarlozen want een goede opstelling en verankering van het springkasteel voorkomt ongevallen en/of schade.

Bij All For Fun BVBA zorgen wij ervoor dat uw festijn echt geslaagd zal zijn. U neemt contact met ons op, kiest het gewenste springkasteel en wij verzorgen de levering op datum van uw feest. Het luchtkussen kan uiteraard ook voor meerdere dagen gehuurd worden, wat uiteraard resulteert in een zeer gunstige prijs.

Ga voor het verhuur van luchtkussens in Antwerpen geen leverancier zoeken van ver uit uw streek maar kies voor een ervaren bedrijf dat de nodige vakkennis heeft! Contacteer ons vandaag nog via mail of telefoon en wij zorgen ervoor dat alle kinderen op uw feest de dag van hun leven zullen beleven. 

Contacteer ons!03 500 99 04